Incorrect reporting with wifi connection

Gr8MrB
Gr8MrB Member Posts: 2
First Comment Photogenic
After installing a new wifi card and disconnecting the ethernet cable, the Desktop app shows connectivity problems despite everything actually working.
If I reconnect with an ethernet cable the app reports no problems. 

Comments

  • Robin_from_Fing
    Robin_from_Fing Administrator, Fing Team Posts: 5,052
    5000 Comments 250 Answers 500 Likes 100 Awesomes
    admin
    Hi @Gr8MrB
    To address your query, your wifi is working and on your laptop you are able to connect to internet via Wifi? Also, when you mentioned you changed the Wifi card, is it detected by the laptop hardware correctly and there are no issues while using it?
    Robin (Admin at Fing)
    Getting Started? Please refer to Community guidelines & Community User Guides. HAPPY POSTING!!!
  • Gr8MrB
    Gr8MrB Member Posts: 2
    First Comment Photogenic
    Thanks for your reply. After a few days it just started working again! But to answer your questions; I installed a wifi card in my desktop and the network connection was working with no problems. It was only fing that was reporting issues.
    Robin_from_Fing
  • Robin_from_Fing
    Robin_from_Fing Administrator, Fing Team Posts: 5,052
    5000 Comments 250 Answers 500 Likes 100 Awesomes
    admin
    Thanks @Gr8MrB
    I believe, It took Fing app for a while to identify the new ethernet network card, and now once it is identified, it is working.
    Robin (Admin at Fing)
    Getting Started? Please refer to Community guidelines & Community User Guides. HAPPY POSTING!!!